Free Shipping All Order Parajumpers Norge Jakke
0

Gjeldende betingelser

Velkommen til vår hjemmeside. Vennligst ta noen minutter å gjennomgå disse vilkårene og conditons. Salg av produkter og tjenester som tilbys på nettsiden vår er underlagt vilkår og betingelser som er angitt nedenfor, samt alle andre ansvarsfraskrivelser, retningslinjer, regler som vises på dette nettstedet. Din bruk av dette nettstedet på noen måte, enten du surfer, registrere en konto, aktivere en konto, eller foretar et kjøp etc, derfor Deres bekreftelse på at du har lest vilkårene og betingelsene, og at du godtar å følge og være bundet av dem. Disse betingelser og vilkår kan oppdateres eller endres uten forvarsel, kan du lese dem når du kjøper produkter fra vår nettside eller bruke dette nettstedet.

Bruksbegrensninger
Alt innhold på nettsiden vår er ikke-kommersiell bruk. Ikke gjør innholdet skjema dette nettstedet tilgjengelig for noen tredjepart, og vårt nettsted reserver komplett tittel og fulle immaterielle rettigheter til alt innhold du laster ned fra denne website.You enige om å bruke innholdet på dette nettstedet til lovlige formål.

Bruker Kommentarer
Dine riktige og nøyaktige og juridiske kommentarer om våre produkter og tjenester på dette nettstedet er hjertelig velkommen. Vennligst merk at alle kommentarer, tilbakemeldinger, note, skal melding, idé, forslag eller annen kommunikasjon som sendes til vår hjemmeside være og forbli den eksklusive eiendommen til vår hjemmeside. Vennligst ikke send oss noen kommentarer som du ikke ønsker å tildele til vår hjemmeside. Vår hjemmeside vil ha rett til å bruke, reprodusere, offentliggjøre, og distribuere materialet du sender for ethvert formål, uten begrensning og uten kompensere deg på noen måte.

Feil, unøyaktigheter og utelatelser
Noen ganger kan det være informasjon på denne nettsiden som inkluderer typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud og tilgjengelighet osv. Vår nettside forbeholder seg retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser uten forvarsel .

Farger
Vi gjør vårt beste for å vise våre produkter på nettsiden med klare farger, men for annen datamaskin monitors'resolution, de kan se litt annerledes ut fra nettstedet ditt.

Tilbake