Free Shipping All Order Parajumpers Norge Jakke
0

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver personvernet kun for nettsiden vår. For bekvemmelighet og sikkerhet for kjøp i butikken vår, og for å behandle din bestilling, noen av dine personlige opplysninger er nødvendig, for eksempel navn, e-postadresse, til telefonnummer osv. Vi vil alltid bruke nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte den informasjon som du gir oss. Vi vil aldri selge, leie ut eller dele våre kunders navn, adresser, e-postadresser eller annen personlig informasjon til enhver enhet. Med mindre vi er pålagt å gjøre det ved lov eller i forbindelse med et rettskrav eller prosedyre.

Noen av dine personlige opplysninger kan være nødvendig.
For å etablere, forvalte din konto og behandle bestillingen sefely og praktisk, noen personlige opplysninger som navn, kontaktinformasjon, eller kan være informasjon om selskapet ect.are nødvendig.
Dine personlige opplysninger kan brukes til følgende formål:
** For å behandle bestillingen
** For å varsle deg om prosessen med bestillingen, ny tjeneste, kampanjer ect.
** Å gi kundestøtte
** For faktureringsformål
** Informasjon kan bli delt med tredjepart, for kredittkort behandling, shipping og e-postdistribusjon, alle disse er for bedre tjenester til deg.
Tilgang og korrigering
Når du har registrert deg som medlem av nettstedet vårt, ville det være enkelt for deg å få tilgang til dine kontodetaljer og å korrigere dine personlige opplysninger når som helst ved å logge inn på min konto
Gi oss beskjed via e-post hvis du har noen spørsmål.

Tilbake