Free Shipping All Order Parajumpers Norge Jakke
0

Levering og retur

Internasjonale bestillinger:
Vi bruker International Express Service for alle internasjonale deliveries.We er ansvarlig for frakt fee.Usually, vil varene sendes ut 2-3 dager etter mottatt bestilling. Vennligst gi rundt 5-10 virkedager fra utsendelse. Ytterligere forsinkelser kan oppstå i månedene september til mars på grunn av høy etterspørsel og tung belastning på posttjenester og skikker.
Total leveringstid
Det er lik behandlingstiden pluss pakking og forsendelse tid tid.

Behandlingstid (6 timer)
Fra den tiden fikk vi bestillingen til vi begynner å pakke din bestilling, to virkedager (bortsett fra to helg helligdager) for å få orden så på, betalingen bekreftet, å sørge for at leveringsadressen er riktig og å samle elementene du har kjøpt.

Emballasje Time (12 timer)
Din bestilling vil bli sendt til vår skipsfart partner dagen for pakking eller senest neste dag.

Shipping Tid (3-5 skipsfart dager)
Tiden det tar for rederiet til å kjøre bil eller fly pakken til deg.

Merk:
Når du mottar og signering for lasten, må du inspisere lasten nøye for å være sikker på om det er perfekt eller ikke, bør du sende brev til oss i stedet for å signere for om det har noen brudd, vi vil hjelpe deg å behandle! Men hvis etter mottak og signering for sa igjen at produktet har noen spørsmål, er vi generelt uansvarlig!
En. Hvis du finner pakken brutt når levering, kan du åpne pakken for å sjekke om elementene holdes well.If ikke, kan du nekte å akseptere leveransen. Når pakken er returnert til oss automatisk, vil vi bekrefte om skaden er gjort under transport. Hvis ja, vil vi sende deg en ny en av samme modell for utveksling eller helt refundere pengene dine i henhold til din anmodning.
2. Hvis du ønsker å returnere pakken allerede signert av deg, vennligst kontakt oss for å få leveringsadresse hvor pakken kan returneres til. Vi har ingen ansvar for manglende pakke forårsaket ved å returnere til feil leveringsadresse uten å be om vår kundeservice råd.

Sporing Metoder
Etter at bestillingen er sendt, vil vi tilby deg en link som du kan spore din bestilling hvis nødvendig. Sjekk din e-post for en link og sporingsnummer.
Merk: Hvis du ikke kan sjekke det umiddelbart med sporingsnummeret, vennligst vent med patience.Some tiden er nødvendig Express Company for opplasting.

Mislykket eller Feil Levering
For kunder som ikke får pakken din innen ovennevnte total leveringstid, må du sjekke med det lokale postkontoret direkte med ditt ID-kort eller annen gyldig sertifikat og rekkefølgen informasjonen kopi som du kan skrive ut når innlogging til din registrerte konto på vår hjemmeside .

Avkastning og Utveksle

Returpolicy:
Vi er forpliktet til din satisfaction.You kan du returnere varene innen fjorten dager etter varene ble mottatt. Du må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle elementer sendt tilbake til oss må være i sin opprinnelige stand: ikke slitt, endres eller vasket, med alle koder vedlagt.

Søker:
Børser er kun tillatt når varer er defekt eller skadet ved mottak, og vi tar imot utvekslinger innen 14 dager etter den opprinnelige bestillingen utsendelse dato. Send oss først for å få en avkastning autorisasjon og returadresse fra oss eller din retur vil ikke bli akseptert. Alle elementer kan kun byttes mot erstatning på lik pris.
En. En returadresse må hentes fra kundeservice for å få refundert. Ordrenummer må skrives på utsiden av emballasjen. Dersom ordrenummer er ikke synlig eller levert, kan pakke seg vill eller returnert tilbake til deg
2. På pakkseddelen, sirkel varen (e) returneres. Vennligst oppgi årsaken til returen.
3. Pakke varer sikkert. Hvis du ikke har originalemballasjen slip, vennligst inkluder følgende informasjon med tilbake: bill-til navn, adresse og telefonnummer, skip-til navn, adresse og telefonnummer, ordrenummer, årsak til retur.
4. For din beskyttelse, foreslår vi at all avkastning skal sendes tilbake til oss gjennom en sporbar postgangen. Vi vil ikke være ansvarlig for tap eller skade av returforsendelser.
5. Vær bemerket kunden er ansvarlig for fraktkostnader i hele utveksling prosessen.

Ordreannullering:
Skulle du ønske å kansellere bestillingen, må du sende epost til oss umiddelbart. 10% avbestillingsgebyr gjelder. Flertallet av ordre sendes innen 1-2 dager fra bestillingen dato. Sendt bestillinger kan ikke avbestilles.

Tilbake